Kulturális örökség tanulmányok - KULT_N-Borkultúra szakirány
Szakirány
A tanegység | Köv. | Heti tanóra |
Előfeltétel | Kredit | Ajánlott félév |
Típus | |
kódja | neve | ||||||
NMP_KU181K5 | A szőlő- és bortermelés kultúrája | Kollokvium | 4 | 5 | 3 | Kötelezően választott | |
NMP_KU182K5 | A bor kereskedelem története és jelene | Kollokvium | 3 | 5 | 3 | Kötelezően választott | |
NMP_KU183K5 | A szőlő és a bor a művészetekben, az irodalomban és a néphagyományban | Kollokvium | 3 | 5 | 3 | Kötelezően választott | |
NMP_KU185G4 | A borfogyasztás és az étkezés kultúrája | Gyakorlati jegy | 0 | 4 | 3 | Kötelezően választott | |
NMP_KU187G4 | Idegen szaknyelv (francia, olasz) | Gyakorlati jegy | 4 | 4 | 3 | Kötelezően választott | |
NMP_KU143G3 | Szakmai gyakorlat | Gyakorlati jegy | 2 | 3 | 4 | Kötelezően választott | |
NMP_KU184K5 | Az élettudományok története | Kollokvium | 4 | 5 | 4 | Kötelezően választott | |
NMP_KU188K5 | Magyarország és a világ borvidékei | Kollokvium | 4 | 5 | 4 | Kötelezően választott |
Törzsképzés
A tanegység | Köv. | Heti tanóra |
Előfeltétel | Kredit | Ajánlott félév |
Típus | |
kódja | neve | ||||||
NMP_KU186G4 | Szőlőfajták története | Gyakorlati jegy | 4 | 4 | 4 | Kötelezően választott |