Header

Kulturális örökség tanulmányok - KULT_L-Borkultúra szakirány

Vissza <<

Szakirány

A tanegység Köv. Heti
tanóra
Előfeltétel Kredit Ajánlott
félév
Típus
kódja neve
LMP_KU181K5 A szőlő- és bortermelés kultúrája Kollokvium 20 5 3 Kötelezően választott
LMP_KU182K5 A bor kereskedelem története és jelene Kollokvium 15 5 3 Kötelezően választott
LMP_KU183K5 A szőlő és a bor a művészetekben, az irodalomban és a néphagyományban Kollokvium 15 5 3 Kötelezően választott
LMP_KU185G4 A borfogyasztás és az étkezés kultúrája Gyakorlati jegy 15 4 3 Kötelezően választott
LMP_KU187G4 Idegen szaknyelv (francia, olasz) Gyakorlati jegy 20 4 3 Kötelezően választott
LMP_KU143G3 Szakmai gyakorlat Gyakorlati jegy 15 3 4 Kötelezően választott
LMP_KU184K5 Az élettudományok története Kollokvium 20 5 4 Kötelezően választott
LMP_KU186G4 Szőlőfajták története Gyakorlati jegy 20 4 4 Kötelezően választott
LMP_KU188K5 Magyarország és a világ borvidékei Kollokvium 20 5 4 Kötelezően választott


Általános tájékoztató Tanegységleírások Szabályzatok