Kulturális örökség tanulmányok - KULT_L-Borkultúra szakirány
Szakirány
A tanegység | Köv. | Heti tanóra |
Előfeltétel | Kredit | Ajánlott félév |
Típus | |
kódja | neve | ||||||
LMP_KU181K5 | A szőlő- és bortermelés kultúrája | Kollokvium | 20 | 5 | 3 | Kötelezően választott | |
LMP_KU182K5 | A bor kereskedelem története és jelene | Kollokvium | 15 | 5 | 3 | Kötelezően választott | |
LMP_KU183K5 | A szőlő és a bor a művészetekben, az irodalomban és a néphagyományban | Kollokvium | 15 | 5 | 3 | Kötelezően választott | |
LMP_KU185G4 | A borfogyasztás és az étkezés kultúrája | Gyakorlati jegy | 15 | 4 | 3 | Kötelezően választott | |
LMP_KU187G4 | Idegen szaknyelv (francia, olasz) | Gyakorlati jegy | 20 | 4 | 3 | Kötelezően választott | |
LMP_KU143G3 | Szakmai gyakorlat | Gyakorlati jegy | 15 | 3 | 4 | Kötelezően választott | |
LMP_KU184K5 | Az élettudományok története | Kollokvium | 20 | 5 | 4 | Kötelezően választott | |
LMP_KU186G4 | Szőlőfajták története | Gyakorlati jegy | 20 | 4 | 4 | Kötelezően választott | |
LMP_KU188K5 | Magyarország és a világ borvidékei | Kollokvium | 20 | 5 | 4 | Kötelezően választott |