Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

TÁJÉKOZTATÓ AZ OKLEVÉLÁTADÓ ÜNNEPSÉGRŐL

Utolsó módosítás: 2021. június 16.

TÁJÉKOZTATÓ AZ OKLEVÉLÁTADÓ ÜNNEPSÉGRŐL, AZ OKLEVELEK ÁTVÉTELÉRŐL

A 2021 júniusában az Egri Campuson záróvizsgát tett hallgatók oklevélátadó díszünnepségére az alábbi időpontban és helyszínen kerül sor:

 

a Pedagógiai Kar és a Természettudományi Kar hallgatóinak
2021. július 2-án (pénteken) 9.30 órakor
Helyszín: Líceum, Díszudvar (Eger, Eszterházy tér 1.).

 

a Bölcsészettudományi és Művészeti Kar, a Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar és az Informatikai Kar hallgatóinak
2021. július 2-án (pénteken) 16.00 órakor
Helyszín: Líceum, Díszudvar (Eger, Eszterházy tér 1.).

 

Felhívjuk a figyelmet, hogy az ünnepségen csakis védettségi igazolvány felmutatásával vehet részt az oklevelet átvevő hallgató és a hozzátartozó.
A járványügyi szabályok betartása, az épületben a szájmaszk használata, illetve az oklevél átvételekor fehér cérnakesztyű viselete kötelező! A talár átvételekor, leadásakor a távolságtartás szabályai szerint a várakozók között legalább 1,5 méteres távolságot kell tartani.


Az oklevélátadó ünnepségen hallgatónként két hozzátartozó vehet részt. Azon hallgatóknak, akik részvételi szándékukat a Neptun rendszerben kitöltött Oklevél nyilatkozaton jelezték, a Tanulmányi és Oktatásszervezési Osztály két hozzátartozói meghívót és egy, a végzős hallgatónak szóló meghívót postáz. Az oklevélátadó ünnepségen csak a meghívóval rendelkező személyek (hallgatók és hozzátartozók) vehetnek részt, ezért kérjük feltétlenül hozzák magukkal azt.


További hozzátartozónak az egyetem az oklevélátadó díszünnepségen nem tud helyet biztosítani.


Az oklevélátadó díszünnepség előtt a hallgatók kötelesek aláírásukkal igazolni az oklevél, leckekönyv illetve oklevélmelléklet átvételét, melyre az ünnepséget megelőzően, (a délelőtti diplomaosztó esetében 7.30-9 óráig, délután 14.00-15.30-ig) lesz lehetőség a díszünnepség helyszínén.


Az oklevélátadó díszünnepségen a végzett hallgatók talárban vesznek részt. A talárt a hallgató köteles az ünnepséget követően haladéktalanul az átvétel helyszínén leadni!

 

A díszünnepségen való részvétel díja:
• Alap-, mester-, osztatlan tanár-valamint, szakirányú továbbképzésben oklevelet szerzettek számára (A díj tartalmazza a talár tisztíttatását, a magisztersapka és a sál árát.) 2000 Ft


• Felsőoktatási szakképzésben végzetteknek valamint minden képzési szinten igazolást átvevők esetében (A díj tartalmazza a talár tisztíttatását és a sál árát.) 1500 Ft

A részvételi díj befizetése a 10035003-00336121-01120008 sz. számlaszámra történő átutalással és a Neptunban a Pénzügyek – Befizetések - menüpontokon történő rendelkezéssel teljesíthető legkésőbb 2021. június 28-ig! A részvételi díj neptun rendszeren keresztül való kiírására 2021. június 23-át követően kerül sor.


Az a végzett hallgató, aki nem vesz részt az oklevélátadó díszünnepségen vagy 2021. június 10-ig nem nyilatkoztak arról, hogy miként szeretné átvenni az oklevelét, igazolását, személyesen veheti át július 5-9. között a Tanulmányi és Oktatásszervezési Osztályon a tanulmányi előadónál. Az át nem vett okleveleket, igazolásokat július 12-től utánvéttel postázzuk a Neptunban rögzített értesítési címre.

 

Eger, 2021. június 15.

 

Varga Csilla sk.
osztályvezető


< Vissza