Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Szakdolgozati témaválasztás

Utolsó módosítás: 2019. május 10.

Tájékoztató a 2020 júniusában valamint az Agrár- és Vidékfejlesztési Karon 2021 júniusában záróvizsgázó hallgatók számára

A Hallgatói Követelményrendszer Tanulmányi- és vizsgaszabályzat 46. § (4) bekezdése alapján a hallgatónak a szaknak/szakképzettségnek megfelelő szakdolgozati/diplomadolgozati témát kell választani.

A téma kiválasztása a Neptun rendszeren keresztül történik. A leírás letölthető az alábbi linkről:

http://felvettek.uni-eszterhazy.hu/public/uploads/szakdolgozati-temabejelento-hallgatoknak_5a5f423cdcd83.pptx

A szakdolgozati témaválasztás időszak: 2019. május 10-től 2019. június 3-ig

A hallgatók a szaktanszék által meghirdetett témák közül választhatnak vagy új téma felvételét kezdeményezhetik.

Mindkét esetben szükséges a szakdolgozati téma konzulensével előzetesen egyeztetni. Az egyeztetést követően a hallgató rövid témavázlatot készít, melyet a pdf formátumban a neptun rendszerben fel kell tölteni.

Amennyiben új témajavaslatot kezdeményez a hallgató, úgy azt is előzetesen egyeztetnie kell az illetékes oktatóval. Az oktató kezdeményezésére a tanszéki adminisztrátor rögzíti a neptun rendszerben az új témát, melyet követően tudja a hallgató választani azt.

Továbbá tájékoztatom, hogy a szakdolgozatválasztást követő félévekben, - a szakdolgozatírás szakaszában (2 félév, az AVK esetében 3 félév)- a szakdolgozati szeminárium tanegységet félévente fel kell venni a neptun rendszerben a tárgyjelentkezési időszakban.


Eger, 2019. május 2.
Varga Csilla
osztályvezető


< Vissza