Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Összefüggő tanítási gyakorlat

Utolsó módosítás: 2021. február 02.

Összefüggő tanítási gyakorlat

Tisztelt Hallgatók!
Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy a tanárképzés rendszeréről, a szakosodás rendjéről és a tanárszakok jegyzékéről szóló 83/2012. (X. 4.) Korm. rendelet 6. § (7) bekezdése értelmében részidős képzésben az előzetesen megszerzett munkatapasztalat elismerésével az egyéni összefüggő iskolai gyakorlat időtartama egy félévre csökkenthető.
Feltétele:
minimum egy éves tanítási gyakorlat legalább az egyik szaktantárgy tanításában, melyet a munkáltató által aláírt, lepecsételt igazolással kell igazolni.
A kérvényt a Neptun rendszeren keresztül kell benyújtani: Ügyintézés/Kérvények/Összefüggő tanítás gyakorlat beszámítása irányuló kérelem. A kérvényhez csatolni kell a munkáltatói igazolás szkennelt változatát. A munkáltatói igazolás formanyomtatványa elérhető az Oktatási Igazgatóság honlapján az alábbi címen:
https://oktatas.uni-eszterhazy.hu/hu/okt_ig/ugyintezes/formanyomtatvanyok
A kérelmet az összefüggő féléves gyakorlat megkezdése előtt kell benyújtani, legkésőbb 2021. február 15-ig.
Az eredeti munkáltatói igazolást a Tanulmányi és Oktatásszervezési Osztályra kell eljuttatni 2021. február 20-ig.
Amennyiben be kívánja számítani munkatapasztalatát az összefüggő tanítási gyakorlatra, úgy az Összefüggő egyéni gyakorlat I., illetve Összefüggő egyéni gyakorlat II. tanegységet, valamint valamennyi Kísérő szeminárium I-II. (szakos, pedagógiai, pszichológiai) tanegységet utólagosan a tanulmányi előadója fogja ezeket felvenni a kérelem elbírálását követően.

Eger, 2021. február 2.


Varga Csilla sk.
osztályvezető


< Vissza