Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Fogyatékossággal élő hallgatókért

Utolsó módosítás: 2019. február 12.

Az Eszterházy Károly Egyetem pályázatot hirdet Fogyatékossággal élő hallgatókért ösztöndíj címen

Az Eszterházy Károly Egyetem pályázatot hirdet Fogyatékossággal élő hallgatókért ösztöndíj címen

Az Eszterházy Károly Egyetem Hallgatói követelményrendszer Térítési és juttatási szabályzatának 16. § (7) alapján pályázatot írok ki a 2018/19-es tanév tavaszi félévére Fogyatékossággal élő hallgatókért ösztöndíj elnyerésére.

Pályázhatnak azok nappali tagozatos, aktív hallgatók, akik vállalják, hogy segítik, támogatják a fogyatékossággal élő hallgató társaikat a tanulásban vagy életvitelükben.

A pályázatokat 2019. február 25-ig elektronikusan, a Neptun rendszeren keresztül kell benyújtani Ügyintézés/Kérvények menüponton a „Fogyatékossággal élő hallgatókért" formanyomtatvány kitöltésével. A pályázónak a benyújtott kérelemhez csatolni kell motivációs levelét, mely tartalmazza a segítő tevékenységére vonatkozó elképzeléseit. Továbbá az adatlaphoz csatolni kell az egyetemen regisztrált fogyatékossággal élő hallgató nyilatkozatát, mely tartalmazza a segítségnyújtás igényelt formáit, módját, időtartamát. A hiányosan benyújtott pályázatot érvénytelennek kell tekinteni. A pályázatok elbírálására 2019. március 5-ig kerül sor. Az ösztöndíj odaítéléséről az Esélyegyenlőségi Bizottság dönt.

Az ösztöndíj félévente 10 főnek ítélhető meg, mely mértéke: 10.000 Ft/fő/hó. Az ösztöndíj odaítélése félévre szól.

Az ösztöndíjak kifizetése az EFOP-3.4.3-16-2016-00010 „Az Eszterházy Károly Egyetem fejlesztése a felsőfokú oktatás minőségének és hozzáférhetőségének együttes javítása érdekében" című projekt keretében valósul meg.

Eger, 2019.február 07.

Dr. Liptai Kálmán sk.
rektor


< Vissza