Az élelmiszerek fontosabb komponensei és kontaminánsai 1. ea
Az élelmiszerek fontosabb komponensei és kontaminánsai
Élelmiszerjog
Kereskedelmi alapismeretek
Élelmiszerbiztonság és technológiák kapcsolata
Élelmiszerbiztonság és technológiák kapcsolata
EU-s jogi ismeretek
Termékellenőrzés
Termékellenőrzés
Minőségbiztosítás az élelmiszeriparban
Wellness alapismeretek
Wellness alapismeretek
Egészséges táplálkozás, reformételek
Életviteli ismeretek és mozgáskultúra
Életviteli ismeretek és mozgáskultúra
Idegenforgalom és vendéglátás
Az élelmiszerek fontosabb komponensei és kontiminánsai 2. ea.
Az élelmiszerek fontosabb komponensei és kontiminánsai 2. gy.
Élelmiszer nyomonkövetési rendszerek
Táplálkozásélettan és toxikológia
Táplálkozásélettan és toxikológia gy.
Minőségtanúsítás és minőségirányítás
A fogyasztóvédelem fejlődése, intézményrendszere és szabályozása
Jogérvényesítés és kötelmek a fogyasztóvédelemben
Jogérvényesítés és kötelmek a fogyasztóvédelemben gy.
A szolgáltatások és a fogyasztóvédelem kapcsolata
A reklám és a fogyasztóvédelem kapcsolata
Termékellenőrzés 2. ea.
Termékellenőrzés 2. gy.
Idegenforgalom és vendéglátás 2. ea.
Idegenforgalom és vendéglátás 2. gy.
Az érzékszervi vizsgálatok módszerei
Az érzékszervi vizsgálatok módszerei
Gyógyhatású élelmiszerkomponensek, táplálék-kiegészítők
Gyógyhatású élelmiszerkomponensek, táplálék-kiegészítők
Gasztronómiai alapismeretek, speciális regionális élelmiszerek
Gasztronómiai alapismeretek, speciális regionális élelmiszerek
Szakmai gyakorlat
Szakdolgozat
Szakmai gyakorlat
Élelmiszer és fogyasztóvédelem SZ
Levelező tagozat