Header

Élelmiszer és fogyasztóvédelem SZ
Levelező tagozat

 Az élelmiszerek fontosabb komponensei és kontaminánsai 1. ea
 Az élelmiszerek fontosabb komponensei és kontaminánsai
 Élelmiszerjog
 Kereskedelmi alapismeretek
 Élelmiszerbiztonság és technológiák kapcsolata
 Élelmiszerbiztonság és technológiák kapcsolata
 EU-s jogi ismeretek
 Termékellenőrzés
 Termékellenőrzés
 Minőségbiztosítás az élelmiszeriparban
 Wellness alapismeretek
 Wellness alapismeretek
 Egészséges táplálkozás, reformételek
 Életviteli ismeretek és mozgáskultúra
 Életviteli ismeretek és mozgáskultúra
 Idegenforgalom és vendéglátás
 Az élelmiszerek fontosabb komponensei és kontiminánsai 2. ea.
 Az élelmiszerek fontosabb komponensei és kontiminánsai 2. gy.
 Élelmiszer nyomonkövetési rendszerek
 Táplálkozásélettan és toxikológia
 Táplálkozásélettan és toxikológia gy.
 Minőségtanúsítás és minőségirányítás
 A fogyasztóvédelem fejlődése, intézményrendszere és szabályozása
 Jogérvényesítés és kötelmek a fogyasztóvédelemben
 Jogérvényesítés és kötelmek a fogyasztóvédelemben gy.
 A szolgáltatások és a fogyasztóvédelem kapcsolata
 A reklám és a fogyasztóvédelem kapcsolata
 Termékellenőrzés 2. ea.
 Termékellenőrzés 2. gy.
 Idegenforgalom és vendéglátás 2. ea.
 Idegenforgalom és vendéglátás 2. gy.
 Az érzékszervi vizsgálatok módszerei
 Az érzékszervi vizsgálatok módszerei
 Gyógyhatású élelmiszerkomponensek, táplálék-kiegészítők
 Gyógyhatású élelmiszerkomponensek, táplálék-kiegészítők
 Gasztronómiai alapismeretek, speciális regionális élelmiszerek
 Gasztronómiai alapismeretek, speciális regionális élelmiszerek
 Szakmai gyakorlat
 Szakdolgozat
 Szakmai gyakorlat

Általános tájékoztató Tanegységleírások Tantárgyleírások Szabályzatok Elérhetőségek Formanyomtatványok